De ce lemn?

Pentru că este un material natural, nobil, călduros şi poate fi utilizat pentru a personaliza orice exterior sau interior al unei case, prezentând multiple avantaje:

Durabilitate: Mobilierul de grădină din lemn are un comportament excelent în timp.

Rapiditate de execuţie: Lemnul este mai puţin afectat de variaţiile de temperatură, şi îndeosebi de ger. Aceasta permite ca procesul de producţie al unui mobilier de grădină să se desfasoare în cele mai dificile condiţii.

Întreţinere ieftină: Longevitatea lemnului este asigurată de noile tehnologii de tratament a lemnului, care îl protejează împotriva atacurilor fungilor şi insectelor.

O foarte bună adaptare la terenurile accidentate şi o bună integrare în peisajele urbane şi rurale.

În toate amenajările noastre lemnul folosit este salcâmul, bradul, stejarul, carpenul, din zona de vest şi nord-vest a ţării, lemn de cea mai bună calitate şi ales special pentru fiecare piesă de mobilier în parte.

Dupa procesare lemnul este tratat cu substanţe speciale, împotriva dăunătorilor şi al infecţiilor specifice, a ciupercilor şi împotriva deteriorării structurii fibrei lemnoase. Soluţiile folosite sunt special produse pentru acest scop şi sunt în conformitate cu standardele impuse de Uniunea Europeană.