Despre noi

Cine suntem?

S.C. RUSTIC LEMNDESIGN S.R.L. este o firma româneasca, cu capital integral privat, nou înfiintata si moderna ce propune clientilor interesati o gama foarte larga de produse de calitate ce pot satisface cele mai pretentioase asteptari si cele mai rafinate gusturi.

Ce facem?

Firma noastră oferă mobilier de exterior (pentru grădini şi terase ) şi mobilier de interior din pal, de calitate şi executat la comandă, după proiecte proprii sau ale clientului, în funcţie de spaţiul disponibil şi într-o variată gamă de forme şi culori.

Mobilierul de exterior reprezintă un element important pentru orice curte şi grădină. Acest tip de mobilier te ajută să te relaxezi şi să te bucuri de timpul de afară.

S.C. RUSTIC LEMNDESIGN S.R.L. îşi dedică experienţa, devotamentul şi pasiunea pentru frumos în folosul clientului şi al cerinţelor acestuia şi produce, începând de la mobilier de grădină, garduri din lemn, ghivece, jardiniere, suporturi de flori, pergole şi până la balansoare din lemn, locuri de joacă pentru copii, grilaje sau alte elemente decorative/funcţionale de grădină.

Folosim lemn ( tratat împotriva insectelor, cariilor, dăunătorilor şi umezelii ) şi accesorii de cea mai bună calitate, ceea ce dă naştere la un mobilier rezistent în timp şi cu un caracter şi o înfăţişare aparte. Deoarece este unicat face ca locul în care este amplasat să fie unul deosebit.