Mobilier rustic de gradina

“Rustic” este un termen cu o largă folosinţă, corespunzând cu aproape orice tip de mobilier sau stil decorativ din trecut.

Mobilierul rustic este popular datorită design-ului simplu şi util, apropiat modului de viaţă înclinat către natură. Acest tip de mobilier scoate în evidenţă şi păstrează nodurile şi fibra lemnului, şi foloseşte neregularităţile – precum condiţiile vitrege, felul unic de creştere – ceea ce crează un extraordinar stil unic de forme naturale şi desene.

Mulţi oameni plac stilul mobilierului rustic, găsesc frumuseţea în simplitatea acestui tip de mobilier şi îl folosesc pentru design-ul interior şi exterior al caselor sau pentru accesorii decorative.

Un mobilier rustic din lemn va aduce cu siguranţă un plus de farmec şi apreciere pentru curtea sau grădina dumneavoastră.

Mobilierul de terasă trebuie să fie conceput în aşa fel încât să îmbine utilitatea cu estetica. Folosirea esenţelor naturale în construcţia sa este un element de rafinament gândit pentru a face faţă celor mai pretenţioase gusturi. Nu trebuie scăpată din vedere nici rezistenţa în timp a pieselor, motiv pentru care este folosit lemnul de esenţă tare (salcâm, stejar, carpen).

Acest mobilier de grădină a fost creat pentru a îmbina aspectul rustic cu funcţionalitatea. Lemnul din care este realizat asigură, pe lângă un aspect interesant şi o rezistenţă deosebită, absolut necesară dacă este vorba despre mobilier pentru exterior.

Mobilierul este din lemn lăcuit, cu o culoare naturală, şi care asigură maximum de confort pentru orele tale de relaxare.